Cordaid FCI, powered by SenseMaker®, wint UK Evaluation Society award

SenseGuide is trots dat onze klant Cordaid de UK Evaluation Society award heeft gewonnen voor de FCI (Flourishing Community Index) aanpak - een innovatieve methode waarbij SenseMakerⓇ wordt gebruikt voor een assessment van de ontwikkeling van lokale gemeenschappen.

De focus van de FCI ligt op de ontwikkeling van gemeenschappen in fragiele gebieden. De FCI brengt de behoeften en aspiraties van deze gemeenschappen in beeld los van van specifieke projecten, partijen of donoren. Door SenseMakerⓇ te gebruiken met mobiele apparaten kan Cordaid niet alleen de echte ervaringen van mensen verzamelen maar ook de metadata erachter. Deze unieke combinatie van kwalitatieve en kwantitatieve informatie leidt tot nieuwe inzichten.

Flourishing Community Index

De Flourishing Community Index brengt de behoeften en aspiraties van gemeenschappen in fragiele gebieden in beeld los van van specifieke projecten, partijen of donoren. Door SenseMaker te gebruiken kan Cordaid niet alleen de echte ervaringen van mensen verzamelen maar ook de metadata erachter.

Neem contact op

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Of bel ons op +31 6 3190 2336

Naam

Telefoonnummer

E-mailadres

Vraag of opmerking