Publieke sector

Maatschappelijke opgaves en vraagstukken in de publieke sector kenmerken zich door overlappende netwerken waarin mensen, gebeurtenissen en verhalen elkaar op vele manieren beïnvloeden. Dit vraagt niet alleen om andere manieren van denken en organiseren maar ook om andere stuurinformatie. Narratief onderzoek en verantwoorden bieden nieuwe mogelijkheden. Onze aanpak is toepasbaar op verschillende beleidsterreinen. Zo hebben we gewerkt aan vraagstukken op het gebied van arbeidsmarkt, cultuur, duurzaamheid, economie, energietransitie, leefbaarheid en veiligheid.

Narratief onderzoek en verantwoorden in de publieke sector

Klimaatakkoord: zonder medewerking van de burger kan de transitie niet slagen

Een lekker lang artikel in Renda - het kennisnetwerk van professionals in de sociale woningbouw. In dit artikel schrijf ik over mijn eerste ervaringen met narratieven en sensemaking bij de introductie van de slimme meter in Nederland en het voorkomen van duur leergeld bij de uitvoering van het klimaatakkoord.

Podiumplaats SenseGuide in Veiligheid Innovatie Competitie 2016

SenseGuide eindigde op de derde plaats in de Veiligheid Innovatie Competitie 2016. De Veiligheid Innovatie Competitie is een manier om nieuwe oplossingen te zoeken voor veiligheidsvraagstukken. Het thema van 2016 stond in het kader van vernieuwende oplossingen voor intelligente data visualisatie.

Neem contact op

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op. Of bel ons op +31 6 3190 2336

Naam

Telefoonnummer

E-mailadres

Vraag of opmerking